Referenties

referentiesIk heb enorm genoten van de 6 maanden met Marjon als docent. Studenten kunnen veel leren van Marjon door haar gebruik van verschillende technieken en interessante activiteiten. Zij is heel attent voor haar studenten en is voorbereid om de les en oefeningen aan te passen aan hun wensen. Nu voel ik me echt voorbereid om het staatsexamen te maken. Maggie, Australië

Marjon Reinders is echt een heel goede docent. Eerst mijn man (die Engelsman is) en daarna ook ik (ik ben Italiaans) hebben lessen Nederlands met haar gehad, en zijn super tevreden met haar cursus, methode en manier van lesgeven in het algemeen. Wat maakt haar zo goed als taaldocent? Ten eerste is ze competent en professioneel, maar nog belangrijker is haar attitude. Veel docenten kunnen Nederlands doceren, maar alleen weinige kunnen zo veel enthousiasme tijdens de lessen communiceren. Marjon is energiek en daarom is de sfeer in de klas altijd positief, met een goede relatie en uitwisseling tussen cursisten en lerares. Bovendien zijn de lesactiviteiten fantasierijk en heel nuttig om de grammatica te begrijpen en het woordenschat te onthouden. We hebben met haar Nederlands geleerd maar vooral hebben we veel plezier gehad!
Giorgia, Italië  

Marjon is een getalenteerde en creatieve docent die de dynamiek van het motiveren van volwassen studenten om te beginnen en door te gaan met het leren van de Nederlandse taal als geen ander begrijpt. Marjon heeft altijd oog voor het energieniveau van haar leerlingen, in het bijzonder als de lessen plaatsvinden in de avond na een lange dag, en past haar lesmethodes daar op aan. Je kunt bij Marjon momenten van gefocust leren verwachten, maar ook momenten van ontspannen en leuke activiteiten. Sinds ik twee jaar geleden in Nederland aan kwam heb ik les gehad van Marjon. Ik ben zo gevorderd van een zeer basic beginnersniveau naar een B2 niveau en nu ben ik me aan het voorbereiden om het staatsexamen af te leggen.
Catarina, Portugal

Ik woon anderhalf jaar in Nederland. Ondertussen heb ik drie Nederlandse taal cursussen gedaan; A1, B1 en B2. Marjon was mijn docent in mijn B2 cursus. Ik heb veel van Marjon geleerd, ik vond haar een hele energiek docent, die veel kennis van de Nederlandse taal heeft. Marjon beheerst de Nederlandse grammatica, en kan het zeer goed uitleggen. Bovendien geeft Marjon de aandacht die haar studenten nodig hebben.  Ik raad haar aan als je zoekt naar een kundige docent die veel ervaren heeft.
Najuan, Palestina